Чай от 100 % натурални, чисти листа от дива маслина

Цена: 19.99лв

Съдържа 100 % чисти листа от дива маслина.

Чаят от листа на дива маслина от Атон е една от най-здравословните напитки, като се има предвид, че повечето болести, от които страдат хората, са напълно непознати в † Света Гора

Чаят от диви маслинови листа е познат пo света, като най-старата и здравословна напитка и е единствената освежителна напитка в Света Гора, Атон.
Този чудотворен чай има свойствата на повлиява положително редица системи и функции на човешкото тяло. Има антиоксидантно действие, регулира течностите в организма, изчиства плаките и балансира кръвното налягане и нивата на холестерола.

Листата на дивите маслини (Olea europaea) са единствените признати от Европейската агенция по лекарствата (EMEA), като средство за превенция и положително повлияване на редица нарушения и здравословни проблеми, включително: сърдечно-съдови, чернодробни, панкрeатични, жлъчни и метаболитни (в т.ч. диабет), тироидни нарушения, високо кръвно и редица други.

100 мл. чай от 7 бр. (1 гр.) диви маслинови листа имат същото количество антиоксиданти и микронутриенти (полифеноли, олигомери, витамини и минерали и др.), като 26 чаши зелен чай, 3,85 кг. броколи или 2,6 кг. боровинки.

Mожете да прочетете много академични изследвания за този чудодеен чай в официалната библиография на Европейската агенция по лекарствата тук.

ЧАЙ ОТ ЛИСТА НА ДИВА МАСЛИНА с чисти и натурални съставки от манастирите на † Света Гора

Начин на приготвяне:

1 гр. (6-7 листа) се заливат с 100 мл. вряща вода и се запарват за 5-7 минути. След което може да се консумира директно или подсладен пожелание. Подходящ за дълговременна употреба от възрастни.

Да се съхранява на сухо, защитено от светлина и далече от деца място.

На www.athos-tea.com може да проследите документиран от National Geographic процеса по създаването на чая от диви маслинови листа.

Дива маслина (Olea europaea)

Дивата маслина може да живее хилядолетия и със сигурност има какво да предложи на хората. Освен дивия зехтин, международно признат за върховно масло, дивата маслина ни предлага и своите изключително ценни листа.

100 мл. чай от 7  бр. (1 гр.) диви маслинови листа имат същото количество антиоксиданти и микронутриенти (полифеноли, олигомери, витамини и минерали и др.), като 26 чаши зелен чай, 3,85 кг. броколи или 2,6 кг. боровинки.